Weekendformules

Teambuilding weekend

 

Een weekend waarbij teambuilding centraal staat. Een heel weekend wordt er gewerkt rond samenwerken en de verschillende verhoudingen in een team. Samen grenzen verleggen, samen opdrachten doen lukken of samen mislukken.

 

Vrijdag

Nachttocht

In kleine groepjes vertrekken jullie met een roadbook. Door goed samen te werken en te praten met elkaar vinden jullie hopelijk de weg terug naar de chalet.

 

Zaterdag

Voormiddag: Teambuilders te Comblain la Tour. Kleine korte opdrachtjes waarvoor samenwerking heel belangrijk is.

Namiddag pamperpaal en megadeathride

Teambuilding is ook samen grenzen kunnen verleggen, elkaar motiveren en elkaar steunen op de moeilijkere momenten

 

Zondag

Voormiddag: vlottentocht.

Onder leiding van één van de monitoren sjorren we samen een vlot, wie is er handig wie neemt er het heft in handen. Uiteraard gaan we dan ook met ons eigen vlot de Ourthe afdalen.

 

 

Mini trophy weekend

 

Soms is teambuilding niet meer nodig en kan het eens fijn zijn om een beetje competitiviteit te creeren onder vrienden of collega’s. Ons mini trophy weekend zorgt voor de nodige competitie maar er is uiteraard ook tijd voor ontspanning en plezier.

 

Vrijdag:

3 schietproeven: pijl en boog, loodjes geweer en blaaspijp.

De punten worden genoteerd en zijn belangrijk voor dag 2. De uitslag heeft namelijk invloed op de oriëntatieloop.

 

Zaterdag

Oriëntatieloop: Aan de hand van kaart en kompas moeten enkele controlepunten gezocht worden. Het aantal te zoeken punten is afhankelijk van de uitslag van de schietproeven.

Het eindpunt van de Orientatieloop is aan de startplaats van de kajak of vlottentocht. Daar zal een monitor klaar staan om jullie het nodige materiaal te geven voor de afdaling van de Ourthe.

Eindpunt is op de kampeerweide vlakbij de chalet. De tijd stopt als de kajak /vlot uit het water is.

 

Zondag.

Mountainbike: Met kaart en kompas moeten er weer enkele checkpoints gezocht worden. De tijd stopt weer bij aankomst aan de chalet. Wie buiten de tijd komt krijgt strafpunten.

 

Voor dit mini trophy weekend vragen wij wel om 1 a 2 personen te voorzien die de tijdsopnames doen. Wij zorgen voor de rest van de activiteiten en de logistiek.

 

 

Avontuurlijk weekend

 

Voor diegenen die hun grenzen eens willen verleggen en een echte uitdaging willen aangaan kunnen we ons avontuurlijk weekend aanraden. Onze meest uitdagende proeven samengebundeld in een heel weekend met als afsluiter puur plezier met het spannende laserbattle.

 

Zaterdag

Adrenaline in de steengroeve: Een aaneenschakeling van verschillende proeven op hoogte: een via ferratta, bruggen, de freejump,….

In de namiddag gaan we voor een nog grotere uitdaging met de pamperpaal en de megadeathride. Plezier maar toch een beetje spanning ook

 

Zondag

Afsluiten doen we met het superleuke Laserbattle. Meer mogelijkheden dan bij paintball en door iedereen gesmaakt.

 

 

Natuurweekend

 

De Ardennen zijn niet alleen ideaal om buitensport in te beoefenen, de natuur is zeker ook het ontdekken waard. Onze ervaren gidsen geven jullie een heel weekend de kans om deze wondere wereld eens te ontdekken.

 

Vrijdagaviond

Nachtwandeling met een natuurgids: ’s nachts is het bos helemaal anders dan overdag, welke dieren en geluiden horen we in het bos? Wat leeft er allemaal

 

Zaterdag

Wildcraftexcursie gevolgd door koken met de planten van het bos.

We leren enkele basistechnieken van overleven in een bos. We leren vuur maken met stenen en een boog en we leren water zuiveren. We gaan ook op zoek naar eetbare planten waar we op het einde van de excursie een maaltijd proberen te maken .

 

Zondag

Beverexcursie: De europese bever is terug aan het opkomen in de Ardennen. Langs de Ourthe vinden we reeds verschillende burchten en dammen. De gids geeft u hierbij ook de nodige info.