Company Events

Bedrijfsuitjes en bedrijfsevenementen, incentives en teambuildings in de Ardennen.

 

We leven in een tijdperk waarin we ons bewust zijn dat duurzame positieve bedrijfsresultaten niet kunnen zonder dat mensen zich goed voelen in hun functie, hun team, hun omgeving, kortom: in hun vel.

 

Sinds 1987 staat The Outsider in voor de organisatie van tal van bedrijfsevenementen, seminaries, teambuildings, incentive's, familiedagen, communiefeest of lentefeest en trophy's.

Ons professioneel en dynamisch team neemt u evenement van begin tot eind in handen en biedt u een totaalconcept dat tot in de puntjes is verzorgd en uitgewerkt.

 

De meeste bedrijven voorzien verschillende momenten per jaar om "mijlpalen" te zetten, "de neuzen gelijk te zetten", "de batterijen op te laden", een teambuilding te organiseren of gewoon eens even uit te blazen.

 

"Mijlpalen zetten" betekent ook "de geesten openen" en daarvoor heeft de moderne mens meer nodig dan een overnachting in een chique hotel. Dat "meer", is net waar The Outsider Ardennest in uitblinkt. De organisatie van uw bedrijfsevenementen, bedrijfsuitjes, teambuilding of incentive toevertrouwen aan The Outsider Ardennes betekent dat u zich in alle rust kan concentreren op de boodschap die u wil overbrengen.

 

Voor op maat gemaakte offertes contacteer ons even events@outsider.be