Activiteiten

 

Activiteiten bij The Outsider Ardennes

 

Reeds verschillende jaren beschikt The Outsider Ardennes over een volledig gamma Outdoor activiteiten op enkele unieke locaties

 

Wij zijn actief in 3 aangrenzende gemeentes, nl. Comblain-au-Pont, Comblain-la-Tour en Comblain-Fairon. Voor het kajakken starten we in Hamoir, Bomal of Barvaux. Goed om weten is dat u de tocht veilig kan aanvatten door gebruik te maken van het autovrije, wandelpad, de “Ravel”, dat doorheen de prachtige Ourthe-vallei loopt en dat u dus veilig van onze activiteiten in Comblain-au-Pont naar onze activiteiten in Comblain-la-Tour, evenals Fairon, ja zelfs tot in Hamoir kan leiden.

 

Klik op de kaartjes voor grotere afbeelding

 

Onze sportieve activiteiten zijn toegankelijk voor groepen, scholen, bedrijven en verenigingen vanaf 10 personen. Zowel voor kinderen als volwassenen hebben wij aangepaste programma's in petto.

 

Voor scholen en verenigingen verwijzen wij graag naar de website van Escapade Aventure et Nature

 

Alle activiteiten worden begeleid door onze professionele monitoren en staan borg voor een hele of voor een halve dag amusement. U kan de programma's naar hartenlust combineren om zo zelf uw (sport)dag samen te stellen of, waarom niet, een weekend of zelfs een hele week.

 

Bij extreem slechte weersomstandigheden zoeken we, in overleg met u, naar een passend alternatief programma.

 

Zoekt u een programma voor een meerdaagse, contacteer ons dan zeker even zodat we samen de mogelijkheden bekijken om een programma naar wens uit te werken.