Avonturentocht

Avonturentocht

 

De avonturentocht is een heel toffe wandeltocht, die je unieke en prachtige stukjes Ardennen laat zien en doorweven is van avontuurlijke opdrachten en hindernissen.

De plaats van afspraak is het voormalige stationsgebouw van Comblain-au-Pont, ook wel “La Gare” genoemd. Ter plaatse kan u de rugzakjes met de pick-nick en de reservekledij achterlaten tot na de activiteit. Na afloop keren we terug zodat u een hapje kan eten en zodat u zich eventueel kan omkleden.

 

Onderweg, tijdens de avonturentocht, die loopt doorheen de “Eekhoorntjesvallei” komen we verschillende obstakels tegen op onze route: een klein grotje waar we doorheen dienen te kruipen, een richel die we samen zullen “trotseren”, een touw waarmee we naar beneden zullen kruipen, we krijgen bovendien ook een adembenemend uitzicht over de Ourthe-vallei. Niet zomaar een wandeling dus…

Dit alles in een prachtig natuurgebied, genaamd "Les Tartines"

 

De avonturentocht is een gevarieerde en veilige tocht, die voor iedereen haalbaar is. Onze professionele monitoren begeleiden u en zijn dus ook altijd daar om te helpen waar het moeilijker wordt of waar iemand hulp nodig heefti”.

Locatie

Comblain au Pont

Duur

1/2 dag

Kledij

Sportieve (regen) kledij, stevige stapschoenen (met goed profiel), reservekledij

Niveau

Vanaf 6 jaar

Periode

Heel het jaar door

Lunch

De pick-nick dient u zelf te voorzien. Standaard is er geen catering aanwezig, wij kunnen uiteraard, indien gewenst, een warme lunch of broodjeslunch voor een groep voorzien, deze dient uiteraard vooraf te worden besteld.

Douches

Niet aanwezig